Een Travellerspoint blog

nog 3 dagen voor vertrek

semi-overcast 21 °C
Bekijk route Zutphen - Szteklin op XTR's reiskaart.

Vandaag brengen Inge en de kids hun dwerg hamsters naar opa en oma in Olst. Ze zijn een half uur geleden weggereden. Gelukkig zag Inge voor het wegrijden dat er een lampje oplichtte in de auto, olie peil was van een laag niveau. Ik ben snel even naar de garage gereden om dat te laten verhelpen. Slechts olie bijvullen, een liter, en nu moet alles weer klaar zijn voor de vakantie, wat de auto betreft. Ik ga nu nog even wat spullen verzamelen die ik mee wil nemen... camera's, kabels en de DVD set voor in de auto klaarzetten. Ik heb vandaag nog een late dienst, morgen een dag ondernemingsraad en vrijdag nog een vroege dienst. Helaas moet ik die dag ook nog op stap met een cliƫnt in samenwerking met een ACT team (ACT=Assertive Community Treatment). O.a naar Zutphen en naar Apeldoorn. Hopelijk gaat dat niet de hele dag duren... ik wil op tijd weer terug zijn om rond 15.30 uur naar te kunnen!

Inge had vandaag een vroege dienst tot 11 uur. Nu naar Olst en de komende dagen moet zij alle spullen verzamelen die we mee willen nemen. Vrijdag wil ik tanken, inpakken, eten, douchen en dan naar bed. We willen tussen 3 en 4 uur 's nachts vertrekken. Aangezien ik alle voorgaande dagen moet werken wil ik mijn rust wel graag pakken, niets is zo vervelend dan vermoeid rijden... het is gelukkig maar een ruime 1000 kilometer, maar toch...

De muziek voor de komende tijd komt van...

http://stream.laut.fm/celtic-rock.m3u

Geplaatst door XTR 3:41 Gearchiveerd in Polen Tagged family_travel

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint