Een Travellerspoint blog

De voorbereiding

sunny 25 °C
Bekijk route Zutphen - Szteklin op XTR's reiskaart.

We kregen zojuist voor een tweede keer informatie van bungalow.net over ons vakantiehuis. De eerste keer was donderdag 4 februari j.l en nu voor de tweede keer op 17 juni. Ik moet zeggen, ze zijn vrij volledig met het geven van informatie. Een nette map met alle gegevens erin, van betaling tot inrichting vakantiewoning en een zeer uitgebreide route beschrijving vanaf de Duits-Poolse grens. En dat tot twee keer toe! Wel, dat maakt dat ik nu een blog heb geopend, speciaal gericht op onze zomerakantie in 2010.

We gaan deze blog gebruiken om jullie te informeren over onze komende vakantie. Ik hoop dat ik ter plekke met enig regelmaat wat foto's en tekst kan uploaden zodat het up-to-date blijft en jullie kunnen meebeleven hoe het is om op vakantie te zijn in een land als Polen. We weten en ervaren dat er velen zijn die sceptisch zijn over dit land en zijn bewoners. Wij hebben echter een hele andere ervaring met Polen.

Dit is de tweede zomervakantie die we gaan doorbrengen in Polen. De eerste keer dat wij tijdens de zomervakantie Polen aandeden was in Maciejowiec, in de buurt van Jelena Gora (grensstreek met Duitsland en Tjechië). Daarnaast hebben we al met enige regelmaat overnacht in plaatsen als Krakow (prachtige stad), Zakopane (skioord, in het Tatra gebergte, 2 keer in hetzelfde hotel) en Bielany Wroclawskie (al 4 of 5 in hetzelfde hotel, zelfde kamer overnacht, ligt op de route naar Slowakije). We hebben zelfs meerdere keren de markt bezocht in de plaats Novy Targ terwijl we vakantie hielden in Slowakije...

In een volgende blog zal ik wat meer informatie geven over de vakantiewoning en de omgeving. Deze blog maakt het mogelijk foto's te bekijken en je kan zelfs zien wáár we in Polen zitten. Hopelijk vinden jullie de informatie een beetje leuk om te lezen en zijn jullie zelfs zo enthousiast dat jullie hier een berichtje achterlaten.

Donald

Geplaatst door XTR 8:26 Gearchiveerd in Polen Tagged family_travel

Email deze blog postFacebookStumbleUpon

Inhoudsopgave

Reageer als eerste.

Deze blog bericht is nu gesloten voor reacties van niet-leden van Travellerspoint. Je kan nog wel een reactie achter laten als je lid bent van Travellerspoint.

Vul hier jouw Travellerspoint login details in

( Wat is dit? )

Als je nog geen lid van Travellerspoint bent, kun je gratis lid worden.

Word lid van Travellerspoint